Trobada comarcals dels companys/anyes de l'Alt Penedès, Anoia i Garraf

El dijous 18 d’octubre es va fer una nova trobada de col·legiats i col·legiades de les comarques de l’Alt Penedès, Anoia i Garraf a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès). Després d’una reunió en el saló de plens de l’Ajuntament, en la que es va parlar de diferents temes d’interès de la professió i dels ens locals d’aquest àmbit territorial, es va fer un dinar de germanor al restaurant Cal Diari.

La Federació de Municipis de Catalunya ha implantat al seu web una bústia específica per a la tramesa de mocions acordades pels ens locals

Aquest nou sistema de tramesa facilita la comunicació d’aquests acords a la nostra entitat i permetrà, com a valor afegit, que es puguin consultar aquests acords a partir d’aquesta data, a la vegada que intentem fer-ho més fàcil, més ràpid i amb menys cost.

Podeu consultar les mocions que s'han registrat al cercador: http://www.fmc.cat/mocions_ens_locals_consulta.asp

V Jornada de Comptabilitat de l'ACCID. Vic, 1 de juny de 2018

EL CSITAL Catalunya participa en la V Jornada  que organitza l'Associació Catalana de Control i Comptabilitat (ACCID) el proper 1 de juny a la Universitat de VIC sota el títol "Noves tendències en comptabilitat, control i finances" i que té com a objectiu debatre els temes de més actualitat en relació amb la normativa i les millors pràctiques en Comptabilitat i Control, en el marc de la Direcció d’Empreses. A més, la Jornada inclourà la Trobada Anual de l’Agrupació de Professors de Comptabilitat i Control.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau