Les entitats municipalistes, FMC i ACM, organitzen una jornada,  els propers dies 21 i 22 d’abril, sobre TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ I BON GOVERN A L’ADMINISTRACIÓ LOCAL, en  col.laboració  amb  les Diputacions, el Comissionat per a la Transparència i l’Accés a la Informació Pública de la Generalitat de Catalunya, el Síndic de Greuges de Catalunya,  la Sindicatura de Comptes de Catalunya, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, l’Oficina Antifrau de Catalunya i el  Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració local de Catalunya.
 
La jornada, que  és gratuïta,  es  durà a terme a Barcelona, a l’Espai Francesca Bonnemaison, al c.Sant Pere Més Baix, 7. Podeu consultar el programa i fer les inscripcions aquí.
 
 

Tipus d'esdeveniment

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau