Els dies  5, 6, 7 de novembre s’ ha celebrat el tradicional Curs sobre  “GESTIÓ,  INSPECCIÓ  I RECAPTACIÓ DELS INGRESSOS MUNICIPALS”, coordinat per la Sra. Àngela Acín.

El nombre d’ assistents  ha estat de 109, tècnics  procedents de Diputacions i Ajuntaments de diferents Comunitats Autònomes , que han tingut l’ oportunitat de compartir experiències diverses , rebre un ample material i escoltar de primera mà les opinions de destacats representants del Ministeri.

En aquestes Jornades, s’ han tractat els aspectes considerats més polèmics o novedosos dels procediments de gestió dels ingressos de dret públic municipals. Particular interés van tenir  les ponències de la Direcció General del  Cadastre, on s’ explicà amb detall el procediment de regularització cadasral i la immediata reforma de la Llei del Cadastre que s’ està preparant, per resoldre la problemàtica tributació del sòl urbanitzable.

En la conferència de clausura la Sra. Rosana Navarro, Secretària Gral de Coordinació Autonòmica i Local del Ministeri d’ Hisenda i Administracions Públiques,  es referí  al cost dels serveis, subministrament d’ informació, endeutament , així com a  diverses normes  recentment publicades i altres en procés de discussió.

La presidenta del Col·legi,  Petra Sàiz Antón , després de formular algunes preguntes i suggeriments a la Secretària Gral,  clausurà el Curs,  agraïnt a la Diputació la cessió gratuïta de l’ ús de la Sala i als assistents la seva activa participació  durant els tres dies, d’ intensa activitat.

Adjunt Mida
073-MOMOproductions-150x150.jpg 26.26 KB

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau