El divendres 6 de febrer de 2015 es va celebrar a la seu del Barcelona Growth Centre la Jornada sobre mesures per fomentar les bones pràctiques i el creixement empresarial. Més de 200 persones van assistir en aquest punt de trobada per a promoure les millors pràctiques, la col·laboració público-privada i el creixement empresarial.

Aquest acte, organitzat per l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, així com el suport del Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local de Catalunya i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, entre altres entitats i empreses.

La presidenta del CSITAL Catalunya va  participar al Taller I: "La col·laboració público-privada com a estratègia de gestió pública i de creixement empresarial"

Podeu consultar la nota de premsa de l'ACCID aquí

Podeu consultar totes les presentacions aquí

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau