El  27 de maig de 2016, s'ha dut a terme a la Universitat de Lleida que du per títol:Informació financera i recuperació econòmica”.Com en altres edicions el CSITAL presideix i modera la sessió  simultània de treball de comptabilitat pública, que en aquesta edició te el següent  contingut:

SESSIÓ SIMULTÀNIA DE TREBALL SOBRE COMPTABILITAT PÚBLICA.

  • President: Aurelio Corella Colás, Interventor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet i coordinador de la Comissió de Comptabilitat Pública de la ACCID
  • Coordinador: Francesc Aragón:  Interventor de l’Ajuntament de Granollers.
  • El control en les empreses públiques. A càrrec del Sr. Ivan Puig Serra. Subdirector general de Control d’Empreses i Entitats Públiques de la Intervenció General de la Generalitat de Catalunya.
  • Els nous estats financers dels comptes anuals dels ens locals. A càrrec del Sr. Javier Requejo. Interventor de l’Ajuntament de Cunit.

El CSITAL Catalunya com suport institucional, ens complau convidar-vos a  assistir-hi amb un preu d’inscripció reduït.

La Jornada tindrà una durada d’un matí on es celebrarà una conferència plenària a càrrec del Sr. Josep Pont, CEO de Borges i del Sr. José Luís Gallizo, i 8 sessions de treball simultànies, que tractaran temes d’actualitat i interès en el sector de la comptabilitat i la direcció d’empreses. A més l’assistència a les sessions s’homologaran en hores de formació en matèria de Comptabilitat i Auditoria.

També hem posat a disposició dels assistents un servei d’autocar o sinó un descompte del 35% en la RENFE.

 

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau