L'1 de desembre va tenir lloc la Jornada sobre remunicipalització, reptes i oportunitats organitzada per l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració del Consell SITAL de Catalunya i la FMC, l'acte va versar sobre els diferents aspectes a tenir en compte en la remunicipalització de serveis. La Jornada va comptar amb l'assistència de aproximàdament 400 assistents i va ser inaugurada pel Il.lm Sr.
Gerardo Pisarello, Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

La presidenta del CSITAL Catalunya va participar en la taula tècnica "La remunicipalització, aspectes a tenir en compte" per detallar les funcions interventores dins del procès de remunicipalització dels serveis públics, a la taula van participar també Sr. José Manuel Martínez Fernández, Vicesecretari de l’Ajuntament de Valladolid i el Sr. Julio González García, Catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid, que van tractar més de la part jurídica del procès.

Al llarg de tota la Jornada va abordar-se el tema de la remunicipalització des del punt de vista sindical i també amb diversos experiències posades en pràctica per alguns ajuntaments. Van veure el model que s'està seguint en diferents països europeus.

 

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau